• Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Achteraf betalen is mogelijk!*
 • Nr. 1 webshop voor duurzaam straatmeubilair
 • Mooi en duurzaam, voor elke buitenruimte!

Park- en straatmeubilair

Straatmeubilair

Straatmeubilair is een belangrijk onderdeel van elke openbare ruimte. Denk daarbij vooral aan veelvoorkomende parkbanken en picknicktafels die worden gebruikt door bezoekers en bewoners. Het straatmeubilair op Straatmeubilairkopen.nl wordt vervaardigd op extreem duurzame wijze uit gerecyclede kunststoffen, die weerstand bieden tegen weersinvloeden en intensief gebruik. Bovendien moet het stijlvol zijn en bij de omgeving passen.

Govaplast straatmeubilair

Straatmeubilair van gerecycled kunststof van het merk Govaplast: de ideale, bewust en duurzame oplossing voor uw (semi)openbare ruimte. Govaplast bewijst al sinds 1955 dat er een duurzame oplossing bestaat voor de enorme plastic afvalstromen. Het productieproces start met de selectie van hoogwaardige grondstoffen waardoor men in staat is kwalitatieve producten te produceren en te leveren. De grondstof bestaat voor 100% uit kunststofrecyclaat (HDPE, LDPE en PP) en wordt aangekocht in West-Europa in de vorm van maalgoed, agglomeraat of regranulaat. Deze grondstof wordt gemengd met kleurstof en andere toevoegingen ter verbetering en versteviging van het eindproduct. Deze typische Govaplast formule wordt naderhand onder hoge temperatuur samengesmolten en in vormen gespoten. De vormen worden gekoeld waarna de profielen automatisch uit de mal worden geperst. De uiteindelijk verkregen profielen kunnen na 48 uur op maat gezaagd of bewerkt worden. Zaagresten en productie-afval kunnen naderhand terug gerecycleerd worden.

Het duurzame straatmeubilair van Govaplast wordt dus op extreem duurzame en milieubewuste wijze geproduceerd. Dit maakt het een unieke selectie van picknicktafels, parkbank en afvalbakken van uitzonderlijke kwaliteit. Govaplast speelt bovendien een voortrekkersrol op het vlak van innovatie en ontwikkelen vernieuwende producten met een eigentijds design volgens de allernieuwste productieprocessen. Daarbij staan de veranderende wensen en behoeften van klanten steeds centraal. 

Afzetpaaltjes en trottoirpaaltjes

Afzetpaaltjes zijn een andere belangrijke vorm van park- en straatmeubilair. Ze worden gebruikt om de verkeersstroom te reguleren en om te voorkomen dat voertuigen in gebieden parkeren waar dit niet is toegestaan. Duurzaam afzetpaaltjes moeten zijn gemaakt van materialen die weerstand bieden tegen beschadiging door voertuigen of vandalisme. Een van de grootste voordelen van afzet- en trottoirpalen is hun sterkte en duurzaamheid. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig staal of gerecycled kunststof en kunnen daardoor veel gewicht en kracht weerstaan, waardoor ze perfect geschikt zijn voor het afzetten van drukbezochte gebieden. Bovendien zijn ze bestand tegen weersomstandigheden en corrosie, waardoor ze jarenlang meegaan zonder dat ze vervangen hoeven te worden. Daarnaast bieden stalen afzetpalen en trottoirpalen ook een hoog niveau van zichtbaarheid en zekerheid. Door hun opvallende kleur en veelal reflecterende onderdelen zijn ze gemakkelijk zichtbaar, zelfs in slecht verlichte omgevingen. Dit zorgt voor extra veiligheid voor voetgangers, fietsers en andere weggebruikers.

Tenslotte zijn stalen afzet- en trottoirpalen ook eenvoudig te installeren en verplaatsen. Dit maakt ze geschikt voor tijdelijke of verplaatsbare toepassingen, zoals evenementen en bouwprojecten. Bovendien zijn ze licht van gewicht en gemakkelijk te vervoeren, wat hen een praktische en veelzijdige oplossing maakt voor vele verschillende toepassingen.

Fietsenrekken 

Fietsenrekken zijn belangrijk voor mensen die op de fiets naar hun bestemming gaan. Fietsenrekken zie je dus overal en in allerlei soorten, formaten en materialen. Duurzame fietsenrekken moeten sterk en stabiel zijn, zodat fietsen veilig kunnen worden opgeborgen. Bovendien moeten ze ook eenvoudig te installeren zijn en een gebruiksvriendelijk ontwerp hebben. De stalen fietsenrekken op Straatmeubilairkopen.nl zijn sterk, duurzaam en onderhoudsarme oplossingen voor het opbergen van fietsen. Deze fietsenrekken worden vaak gebruikt in openbare ruimtes, zoals parkeerterreinen, buurten, scholen en bedrijven.  Enkele voordelen:

 1. Sterkte en duurzaamheid: Stalen fietsenrekken zijn gemaakt van hoogwaardig staal en zijn zeer sterk en duurzaam. Ze kunnen tegen een stootje en zijn weerbestendig, waardoor ze jarenlang meegaan.
 2. Gemakkelijke montage: Stalen fietsenrekken zijn eenvoudig te monteren en kunnen zowel aan de grond als aan de muur bevestigd worden. Dit maakt ze geschikt voor een breed scala aan locaties.
 3. Aantrekkelijk uiterlijk: Stalen fietsenrekken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren en kunnen daardoor worden aangepast aan de specifieke behoeften van elke locatie. Dit maakt ze aantrekkelijker voor fietsers en verbetert de algehele uitstraling van de locatie.

Afvalbakken

Buiten afvalbakken zijn een wezenlijk en onmisbaar onderdeel van elke buitenruimte. Ze moeten stevig en duurzaam zijn, en een gebruiksvriendelijke oplossing bieden voor het verwijderen van afval. Het is belangrijk dat afvalbakken gemakkelijk te legen zijn en op een manier zijn ontworpen die voorkomt dat afval eruit valt. Buiten afvalbakken bieden tal van voordelen voor zowel overheid als bedrijven. Hieronder vindt u een aantal voordelen van het gebruik van buiten afvalbakken:

 1. Hygiëne: Buiten afvalbakken zijn speciaal ontworpen om het afval op een hygiënische manier te bewaren. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het risico op verontreiniging of geurhinder wordt verminderd.
 2. Gemak: Buiten afvalbakken zijn eenvoudig te verplaatsen en te gebruiken. Het afval kan gemakkelijk worden weggegooid zonder dat u de deur uit hoeft, waardoor tijd en moeite worden bespaard.
 3. Ruimtebesparing: Buiten afvalbakken nemen minder ruimte in beslag dan binnen afvalbakken en zijn daarom een uitstekende oplossing voor kleinere buitenruimtes.
 4. Duurzaamheid: Buiten afvalbakken zijn meestal gemaakt van duurzame materialen, zoals metaal of kunststof, waardoor ze langer meegaan dan binnen afvalbakken.
 5. Esthetisch aantrekkelijk: Buiten afvalbakken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlen en kleuren, zodat ze zich kunnen aanpassen aan de esthetische uitstraling van elke omgeving.

Straatmeubilair kopen?

In conclusie is duurzaam kwaliteitspark- en straatmeubilair onmisbaar voor elke (semi)openbare ruimte. Al het straatmeubilair op Straatmeubilairkopen.nl is eenvoudig online te bestellen en altijd snel geleverd. Door te kiezen voor hoogwaardige producten, kunt u de functionaliteit en de uitstraling van uw omgeving verbeteren, en uw bezoekers en bewoners. Heb je vragen of advies nodig? Neem contact op met ons via chat, mail of telefoon. Of stel je vraag op de betreffende productpagina!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

StraatmeubilairKopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4717 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops