• Nr. 1 webshop van de Benelux
  • Hoge klanttevredenheid
  • Korting bij directe betaling
  • Duurzame productie

Overzicht bestelling

Winkelmand0
alle shops
TrafficSupply webshops Informatiebord.nl Oplaadpaal-Kopen.nl Scheepvaartbord.nl SnelheidsdisplayKopen.nl StraatmeubilairKopen.nl RookvrijTerrein.nl BuurtPreventiebord.nl HuisnummerpaalKopen.nl Hondenpoepbord.nl Veiligheidsbord.nl VerkeersspiegelKopen.nl Wegvakmarkering.nl Spoorwegbord.nl
  1. Home
  2. Verkeerspalen
  3. Diamantkoppalen
sorteer op

Diamantkoppalen

Reflectorpaal kopen? Diamantkoppaal kunststof en hardhout

Diamantkoppalen van 100% gerecycled kunststof of hardhout diamantkoppalen. Diamantkoppalen zin uitermate geschikt als reflectorpalen of afzetpalen rondom parkeerplaatsen, eigen terreinen of straatkanten. De diamantkoppalen zijn standaard voorzien van reflectorbandjes voor zichtbaarheid in het donker of bij slecht weer. Alle diamantkoppalen hebben een levenslange garantie! Dit geldt voor zowel de kunststof reflectorpalen, maar ook voor de houten diamantkoppalen. 

Meer productcategorieën:

Informatie: Diamantkoppalen

De kunststof diamantkoppaal of hardhouten diamantkoppaal kan worden gebruikt als trottoirpaal, (anti)-parkeerpaal of als reflectorpaal. De kunststof diamantkoppaal is zo goed als onbreekbaar en is vervaardigd uit 100% gerecyceld kunststof.  De kern is hol met als gevolg dat deze schokbestendiger en lichter is dan bij een massieve kunststof reflectorpaal. Kunststof diamantkoppalen en hardhouten diamantkoppalen zijn duurzaam, met een levensduur tot wel 40 jaar, en onderhoudsvrij. 

De hardhout diamantkoppaal is daarnaast een aangename vervanger voor de kunststof diamantkoppaal. Deze passen goed binnen een verantwoorde toepassing van duurzaamheid. Daarnaast geven de houten diamantkoppalen een natuurlijke uitstraling in het straatbeeld of in het openbaar groen.

Diamantkoppalen kopen doe je bij Informatiebord.nl