• Korting bij directe betaling
 • Hoge klanttevredenheid
 • Stevig, duurzaam en weersbestendig
 • Achteraf betalen is mogelijk!*
 • Nr. 1 webshop voor duurzaam straatmeubilair
 • Mooi en duurzaam, voor elke buitenruimte!

Product niet gevonden

"Capitole basic inclusief staanders met voetplaat" kan niet gevonden worden. Mogelijk is deze niet meer bestelbaar.

Hieronder vind je producten uit dezelfde categorie, mogelijk kunnen wij je daarmee van dienst zijn.

Als je niet kan vinden wat je zoekt, neem dan s.v.p. contact met ons op!

Afvalbakken

Materiaalgebruik buiten afvalbakken

Met een buitenafvalbak voorkom je zwerfafval. Op het bedrijfsterrein, het schoolplein, de sportverenigingen en in de openbare ruimte. Kortom; overal waar mensen afval willen weggooien. Buitenprullenbakken zijn er in verschillende soorten, maten en bovenal materialen. Je hebt kunststof buiten afvalbakken, stalen buitenafvalbakken, houten buitenafvalbakken maar ook afvalbakken met verschillende combinaties van materialen.

Luxe afvalbakken voor buiten

Naast het standaard assortiment prullenbakken en buitenafvalbakken zijn er ook diverse afvalbakken in het luxe segment. Perfect voor de (semi) openbare ruimte waarbij het esthetisch aspect minimaal net zo belangrijk is als de functionaliteit. De buitenafvalbakken van mmcite en Govaplast zijn vervaardigd uit luxere materiaalsoorten, zoals gerecycled kunststof (Govaplast) of een combinatie van gepoedercoat staal en hout conform duurzaamheidsklasse 1 (mmcite)

Merk / type afvalbakInhoudMateriaalsoortProductpagina
mmcite afvalbak type prax45 literCombinatie staal/houtKlik hier
mmcite afvalbak type prax120 literCombinatie staal/houtKlik hier
Govaplast afvalbak type Jupiter 70 literGerecycled kunststofKlik hier
Govaplast afvalbak type Mercure70 literGerecycled kunststofKlik hier
Govasplast afvalbak type Agora70 literGerecycled kunststofKlik hier


Uitsluitend kwaliteit afvalbakken 

Een buitenafvalbak moet sterk en weerbestendig zijn, aangezien het vaak blootgesteld wordt aan de elementen. Veel buitenafvalbakken worden gemaakt van metaal, zoals staal of roestvrij staal, of kunststof, die beide bestand zijn tegen regen, wind en zonneschijn. Buitenafvalbakken kunnen ook beveiligd worden met sloten, zodat het afval niet gemakkelijk kan worden verwijderd door dieven of wilde dieren. 

Soorten toepassingen voor afvalbakken

Er zijn verschillende soorten buitenafvalbakken die geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Een prullenbak voor buiten is ideaal voor huishoudelijk afval, terwijl een grotere buitenafvalbak geschikt is voor het opruimen van grotere hoeveelheden afval in openbare ruimtes. Sommige buitenafvalbakken hebben ook extra functies, zoals afdek kappen of compartimenten voor recyclen van afval. Het is belangrijk om de juiste buitenafvalbak te kiezen die aansluit bij de behoeften van de ruimte. Bijvoorbeeld, een buiten prullenbak voor een kinderspeelplaats moet kleiner en laag zijn, zodat kinderen er gemakkelijk bij kunnen, terwijl een buitenafvalbak voor een park groter moet zijn en voorzien van meerdere compartimenten voor recyclen.

Buitenafvalbak kopen

In conclusie, buitenafvalbakken zijn een belangrijk onderdeel van elke buitenruimte. Ze moeten sterk, weerbestendig en geschikt zijn voor de specifieke behoeften van de ruimte. Of het nu een tuin, terras of openbare ruimte is, er is altijd een buitenafvalbak die aansluit bij de behoeften en die bijdraagt aan een opgeruimde en nette omgeving. Bestel nu online eenvoudig jouw buiten afvalbak(ken) op Straatmeubilairkopen.nl!

 • iDeal
 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • Bancontact Mister Cash
 • PayPal
 • betaling achteraf is mogelijkbetaling achteraf is mogelijk

StraatmeubilairKopen.nl is onderdeel van TrafficSupply

TrafficSupply is dé grootste online aanbieder van verkeers-, tekst- en informatieborden en meer dan 10.000 verkeersgerelateerde producten. TrafficSupply bestaat uit meerdere webshopconcepten, onder te verdelen in Traffic, Parking en Safety. Bij ons koop je zowel verkeersborden met de daarbij behorende beugels en verkeersbordpalen, oplaadpalen voor elektrische auto’s, wegmarkeringen rondom parkeerterreinen maar ook diverse veiligheidsproducten voor de industrie en duurzaam straatmeubilair met een mooi design.

Klantbeoordelingen

feedbackcompany stars feedbackcompany logo Bekijk onze 4700 reviews

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs

Ontvanger prestigieuze ondernemersprijs FD Gazelle
alle shops